mazhabi دنیای مطالب |
|||
یک شنبه 3 ارديبهشت 1391برچسب:آداب تلاوت قرآن, :: 15:38 :: نويسنده : adel
بِسْمِ اللّهِ الْرَّحْمنِ الْرَّحيمْ سؤ ال :مسئله تطبيق در قرائت قرآن جزء آداب تلقى مى شود استدعا دارد در اين خصوص با ذكر مثالى توضيحى فرمائيد؟
جواب از امام خمینی :
اكنون درست تفكر كن ! ببين صدر يا ذيل اين آيه شريفه كه آيه چهل و [چهارم ] از سوره مباركه فُصلّت است با ما تطبيق مى كند؟ یک شنبه 3 ارديبهشت 1391برچسب:فرق بين پيغمبر و شخص نابغه, :: 15:38 :: نويسنده : adel
بِسْمِ اللّهِ الْرَّحْمنِ الْرَّحيمْ س - فرق بين پيغمبر و شخص نابغه چيست ؟
جواب از علامه طباطبایی:
یک شنبه 3 ارديبهشت 1391برچسب:زبان و معاصى مربوط به آن, :: 15:38 :: نويسنده : adel
بِسْمِ اللّهِ الْرَّحْمنِ الْرَّحيمْ سؤ ال :همه ما به معاصى كه از زبان صادر مى شود كم و بيش واقف هستيم استدعا دارد در خصوص زبان و آثار معاصى آن مطالبى را بفرمائيد؟
جواب از امام خمینی:
آفات زياد بر سر راه است . هر عضو ظاهر و باطن ما آفتها دارد كه هر يك حجابى است كه اگر از آن ها نگذريم به اوّل قدم سلوك الى اللّه نرسيديم . من كه خود مبتلا هستم و جسم و جانم ملعبه شيطان است به بعض آفات اين عضو كوچك و اين زبان سرخ كه سر سبز را به باد دهد و آنگاه كه ملعبه شيطان است و آلت دست او، جان و روح و فؤ اد را تباه كند اشاره مى كنم . از اين دشمن بزرگ انسانيّت و معنويّت غافل مشو، گاهى كه در جلسات انس با دوستان هستى خطاهاى بزرگ اين عضو كوچك را آنقدر كه مى توانى شمارش كن و ببين با يك ساعت عمر تو كه بايد صرف جلب رضاى دوست شود چه مى كند و چه مصيبتها به بار مى آورد كه يكى از آنها غيبت برادران و خواهران است ، ببين با آبروى چه اشخاصى بازى مى كنى و چه اسرارى را از مسلمانان روى دايره مى ريزى و چه حيثيّاتى را خدشه دار مى كنى و چه شخصيّتهائى را مى شكنى ؟ آنگاه اين جلسه شيطانى را مقياس بگير و ملاحظه كن در يك سال در همين امر پيش پا افتاده چه كردى و در پنجاه شصت سال ديگر چه خواهى كرد و چه مصيبتها براى خود به بار خواهى آورد در عين حال آنرا كوچك مى شمارى و اين كوچك شمردن از حيله هاى ابليس است كه خداوند به لطف خود ما را همگى از آن مصون دارد.
یک شنبه 3 ارديبهشت 1391برچسب:تفاوت معنای رسول و نبی , :: 15:38 :: نويسنده : adel
بِسْمِ اللّهِ الْرَّحْمنِ الْرَّحيمْ س ۱- گفته اند كه (نبى ، شخصيتى است كه به سوى قومى مبعوث نشده و نيز دعوتى هم نداشته باشد، بر خلاف رسول ) آيا اين سخن درست است ؟ س ۲- پس فرق ميان رسول و نبى چيست ؟ س ۳- به نظر جنابعالى اين دو چه فرقى با يكديگر دارند؟
جواب از علامه طباطبایی :
ج ۱- از دو آيه شريفه زير استفاده مى شود كه نبى نيز مانند رسول ، ماءمور به دعوت است ، خداوند متعال مى فرمايد: و ما ارسلنا من قبلك من رسول و لانبى الا.. (حج : 52). ج ۲- مشهور ميان علماى عامه آن است كه نسبت بين آنها عموم و خصوص مطلق است ؛ يعنى (رسول ) شخصيتى است كه مبعوث شده و ماءمور به دعوت و تبليغ باشد؛ اما (نبى ) كسى است كه مبعوث شده باشد، خواه ماءمور به تبليغ باشد يا خير. ج ۳- (رسول ) شخصيتى است كه به واسطه ملك (جبرئيل ) به او وحى مى شود، ملك او مى بيند و با او تكلم مى كند؛ ولى (نبى ) كسى است كه خواب ببيند و در خواب به او وحى شود. اين دو معنى از روايات اهل بيت عليهم السلام نيز استفاده مى شود. یک شنبه 3 ارديبهشت 1391برچسب:دانلود سخنرانی اخلاقی از آیت الله بهجت, :: 1:59 :: نويسنده : adel
یک شنبه 3 ارديبهشت 1391برچسب:دانلود سخنرانی اخلاقی از آیت الله بهجت, :: 1:59 :: نويسنده : adel
یک شنبه 3 ارديبهشت 1391برچسب:دانلود کلیپ مجموعه تصاویر آیت الله بهجت, :: 1:59 :: نويسنده : adel
یک شنبه 3 ارديبهشت 1391برچسب:دانلود کلیپ مجموعه تصاویر آیت الله بهجت, :: 1:59 :: نويسنده : adel
یک شنبه 3 ارديبهشت 1391برچسب:دانلود سخنرانی اخلاقی از آیت الله بهجت, :: 1:59 :: نويسنده : adel
دانلود سخنرانی اخلاقی از آیت الله بهجت _سلام بر امام حسین علیه السلام
یک شنبه 3 ارديبهشت 1391برچسب:نماز صبح آیت الله بهجت, :: 1:59 :: نويسنده : adel
نماز صبح آیت الله بهجت سال 86
یک شنبه 3 ارديبهشت 1391برچسب:دانلود سخنرانی اخلاقی از آیت الله جوادی آملی, :: 1:59 :: نويسنده : adel
درباره وبلاگ به وبلاگ خودتون خوش آمدید موضوعات آخرین مطالب آرشيو وبلاگ پيوندها
![]() |
|||
![]() |